Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Z jojkárskeho seriálu Nemocnica vraj odchádza TÁTO hlavná HVIEZDA: Koniec kvôli Markíze!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Televízia Markíza pred pár dňami odhalila ďalšie dve mená, ktoré sa objavia v tanečnej šou Let's Dance. Na prekvapenie mnohých, išlo o dve mená, ktoré dlhodobo pôsobia u konkurencie. A zdá sa, že pre jednu z nich sa prijatie ponuky od modro-žltej televízie stane osudným. Príde vraj o hlavnú úlohu v obľúbenom seriáli!

Televízia Markíza už čoskoro prinesie na svoje obrazovky ďalšiu sériu obľúbenej tanečnej šou Let's Dance. A do tohto ročníka sa jej podarilo zlanáriť poriadne veľké hviezdy. Okrem zvučných mien zo Slovenska, predvedie svoje tanečné nadanie aj Chuan z telenovely Skrytá vášeň, kubánsky herec Mario Cimarro. 

No a najnovšie správy hovoria o tom, že mužskú zostavu doplnia ďalšie dve tváre od konkurencie. Jednou z nich je Milan Junior Zimnýkoval, ktorý moderuje nielen na verejnoprávnej RTVS, ale jeho hlas počuť aj z jojkárskej Bez servítky. No a druhým je herec Richard Autner. Toho diváci aktuálne vnímajú predovšetkým ako chirurga Romana z jojkárskeho seriálu Nemocnica. 

Z jojkárskeho seriálu Nemocnica
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV JOJ)

Býva však zvykom, že ak umelec príjme ponuku od konkurencie, môže príjsť o angažmá vo svojej domovskej televízii. A šušká sa o tom, že by sa tak malo stať aj v prípade seriálového doktora. Oslovili sme v tejto súvislosti samotnú Jojku, no tá tvrdí, že k žiadnym zmenám v obsadení Nemocnice nedošlo. 

„Richard Autner je aj naďalej súčasťou seriálu Nemocnica,“ vyjadrila sa pre Telkáč.sk PR manažérka Katarína Nosková. Podľa našich informácií však ide o súčasný stav a je pravda, že Autner Nemocnicu naďalej natáča. Jeho postava by sa v deji mala objavovať ešte nejaký ten mesiac... No je len otázkou času, kedy sa z deja obľúbeného jojkárskeho počinu úplne vytratí. 

Podobnú odpoveď sme dostali, aj keď sme sa opýtali na Juniora. „Milan "Junior" Zimnýkoval zostáva hlasom Bez servítky spolu s Dagmar "Didianou" Dianovou,“ vyjadrila sa pre Telkáč.sk hovorkyňa JOJGroup Lucia Tuhelová. Či to tak zostane aj naďalej, zrejme ukáže až čas. 

 

Viac o téme: Tv JojLet's DanceTv MarkízaRichard AutnerSeriál Nemocnica
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu